Site logo

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwste aanwinst: Jiska Rodenburg

In een wereld waar mensen zowel thuis als op de werkvloer te maken krijgen met verdriet en rouw, staat Dearly klaar om te helpen en te steunen. We willen mensen en organisaties helpen het verlies beter te dragen. Daarbij streven we naar een samenleving waar we openlijk over rouw praten, elkaar ondersteunen en waar bedrijven hun werknemers de nodige steun bieden. Jiska, onze nieuwste partner bij Dearly, zet zich hier volledig voor in.

rouwprofessional

Laten we beginnen met de basics. Kun je ons iets vertellen over jezelf?

Zeker! Mijn naam is Jiska. Bij Dearly ben ik als partner aangesloten en mijn achtergrond ligt in coaching, met een specialisatie in rouw- en verliesbegeleiding. Daarnaast ben ik ook een gecertificeerde yoga-instructeur en een interimmanager in het zakelijke leven. Mijn veelzijdige ervaringen en beroepen hebben mij de waarde van individuele benaderingen geleerd en streef ik ernaar om mensen te helpen de kern van hun hulpvraag te ontdekken.

En waarom heb je ervoor gekozen om je op verlies en rouw te richten?

Bij ons thuis zijn wij op het thema rouw en verlies geïnspireerd geraakt door mijn vader Klaas-Jan Rodenburg, welke algemeen directeur is van Landelijk Steunpunt VerliesHij heeft in zijn carrière de opleiding Rouw-en verliesbegeleider opgezet en geeft inmiddels al jaren de training rouwzorg, diverse lezingen en symposia op dit onderwerp. Nu ben ik een aantal jaar geleden de diepte in gedoken en ben ik naast verlies-en rouwbegeleider ook geaccrediteerd als trainer Rouwzorg. Ik voel dat er nog zoveel ruimte is om dit bespreekbaar te maken en mensen te ondersteunen in hun reis van verwerking.

Wat trok je aan om onderdeel te worden van Dearly?

Dearly’s visie en missie resoneren diep met mijn eigen overtuigingen en waarden. Ik voelde direct een connectie en wist dat ik hier mijn passie en expertise kon inzetten.
Het gaat voor mij om erkennen, verbinden en leren. Erkennen dat rouw een deel van het leven is, verbinden met anderen om steun te vinden, en leren om onze veerkracht te versterken.

Welke doelen streef je na met Dearly?

Ik wil professionals helpen inzien waar ze het beste tot hun recht komen binnen Dearly en fungeer ik graag als verbindende factor in het bouwen van zo’n kwalitatief netwerk. Daarnaast draag ik graag bij aan het geven van trainingen en workshops aan professionals en bedrijven. En natuurlijk wil ik bijdragen aan een Nederland waarin verlies gezien en ondersteund wordt.

En welke vragen kunnen mensen bij jou stellen?

Alles omtrent verlies en rouw. Of het nu gaat om persoonlijk advies, trainingen of workshops, ik ben er om te helpen en te begeleiden.

Een laatste persoonlijke noot: wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik breng graag tijd door in de natuur en geniet van yoga en meditatie. Het helpt me te gronden en in balans te blijven.

Jiska’s verhaal is inspirerend en haar passie is aanstekelijk. Bij Dearly zijn we superblij met zo’n topper in het team.
Samen gaan we mooie dingen doen! Laten we aan de slag gaan en de wereld een beetje mooier maken. Proost op nieuwe avonturen met Jiska aan boord!

Heb jij een vraag voor Jiska?

Dan kan je haar bereiken via:
0
    Uw mandje
    Uw wagen is leegTerug naar de winkel