Site logo

Opleidingen

Sluit je aan en laten wij samen werken aan een betere omgang met verlies en rouw.

Onze missie is het normaliseren van deze onvermijdelijke levenservaringen en het toegankelijk maken van professionele ondersteuning voor iedereen die het nodig heeft.

Een grote uitdaging – een die we niet alleen kunnen aangaan. Daarom zijn we op zoek naar toegewijde opleiders!

Leren rouwen, leren leven: Het belang van rouw educatie.

Samenwerken voor een betere omgang met verlies en rouw

Bij Dearly geloven we in de kracht van verbinding en educatie om de manier waarop onze samenleving omgaat met verlies en rouw te transformeren. Onze missie is het normaliseren van deze onvermijdelijke levenservaringen en het toegankelijk maken van professionele ondersteuning voor iedereen die het nodig heeft.

We begrijpen dat dit een grote uitdaging is – een die we niet alleen kunnen aangaan. Daarom zijn we op zoek naar toegewijde opleiders die onze visie delen en die willen bijdragen aan het veranderen van de perceptie van rouw en verlies in onze samenleving.

Waarom partner worden van Dearly?

Als opleider in verlies en rouw, biedt een partnerschap met Dearly een uniek platform om jullie kennis en expertise te delen, het bereik te vergroten en samen grotere impact te maken. Wij waarderen de diversiteit van ervaringen en benaderingen in dit veld en we zijn vastbesloten om een breed scala aan kwalitatieve rouwopleidingen aan te bieden aan onze gemeenschap van rouw professionals.

Bij Dearly streven we naar een landelijk initiatief dat de kloof overbrugt tussen mensen die met verlies en rouw omgaan en de professionals die hen kunnen ondersteunen. Als aangesloten opleiding draag je bij aan de kwalitatieve zorg die geboden wordt en helpt het platform jullie een breder publiek te bereiken. 

Voordelen samenwerking

De samenwerking tussen Dearly en uw opleiding biedt diverse voordelen:

Selectiecriteria voor opleidingen

Bij het aansluiten van opleidingen wordt naar de onderstaande criteria gekeken. Dit criterium zorgt ervoor dat de opleidingen die zich aansluiten bij Dearly een substantiële bijdrage leveren aan het verbeteren van de kennis en vaardigheden van professionals in het veld van rouw en verlies.

Aangesloten opleidingen

Post-HBO: Begeleiden bij rouw en verlies.

De post-hbo opleiding ‘Begeleiden bij rouw en verlies’ leidt professionals uit het werkveld op tot deskundige begeleiders op het gebied van verlies- en rouwproblematiek. In samenwerking met klinisch psycholoog en rouwspecialist, Manu Keirse.

Doe mee en maak een verschil!

Het is tijd voor verandering. Het is tijd om verlies en rouw uit de schaduw te halen en ze te erkennen als integrale onderdelen van het menselijk leven. Samen kunnen we deze verandering bewerkstelligen. We nodigen je uit om partner te worden van Dearly en samen met ons te werken aan een toekomst waarin niemand zich alleen of onbegrepen voelt in hun rouwproces.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken en hoe opleidingen een cruciaal onderdeel kunnen worden van de oplossing die wij bieden. Sluit je aan bij Dearly, en laten we samen werken aan een wereld waarin verlies en rouw niet langer een “taboe” zijn, maar worden gezien, begrepen en ondersteund.

0
    Uw mandje
    Uw wagen is leegTerug naar de winkel